LES FOUNDATIES DE LA RACLETTE

Authentiek Savoyaards specialiteitenrestaurant in hartje Brussel.
Het hele jaar door geopend.

LES FOUNDATIES DE LA RACLETTE

Authentiek Savoyaards specialiteitenrestaurant in hartje Brussel.
Het hele jaar door geopend.

Alle smaken
de Savoie

Ons restaurant Les Fondus de la Raclette ligt in het hart van Brussel, op het Place de la Vieille Halle aux Blés, op een steenworp afstand van Manneken Pis, de Grote Markt en tegenover de Jacques Brel Foundation. Zowel in de winter als in de zomer nodigt het u uit om een aangenaam, ontspannen moment door te brengen met vrienden of familie in een typische, gezellige Savoyaardse chaletomgeving.

TAFELS MET geïntegreerde roosters

Een uniek concept

Les Fondus de la Raclette is een uniek concept waarbij iedereen de specialiteit van zijn keuze kan kiezen. De tafels zijn gemaakt van steen en er zijn ingebouwde grills zodat je je eigen raclettes, fondues en gegrild vlees kunt bereiden. 

Zijn jullie meer een fondueteam of een racletteteam?

Onze fondues zijn warm, troostend en heerlijk gezellig en nemen je mee naar een wereld van smaken en delen.
Onze raclettes zijn een ware ode aan het gastronomische genot. Elk bord biedt een symfonie van gesmolten kazen met een romige textuur, vergezeld van smakelijke aardappelen en een verscheidenheid aan fijne vleeswaren.
Of je nu kiest voor malse stukken rundvlees, kip of eend, ons gegrild vlees zal vleesliefhebbers en de meest veeleisende fijnproevers verrukken.

De beste producten uit de Savoie

Geworteld in traditie en authenticiteit werken we nauw samen met lokale producenten en gerenommeerde rijpingsbedrijven om de beste kazen te selecteren voor onze raclettes en fondues.

Verse producten
het hele jaar door

We doen er alles aan om je een uitzonderlijke culinaire ervaring te bieden, met de nadruk op de versheid van de producten die we gebruiken. We kopen alleen bij lokale producenten en gebruiken verse ingrediënten van hoge kwaliteit om smakelijke, authentieke gerechten te garanderen.

Onze ecologische verplichtingen

We zijn zeer toegewijd aan milieubescherming en duurzaamheid. We begrijpen hoe belangrijk het is om onze mooie planeet te behouden voor toekomstige generaties en daarom hebben we een aantal groene initiatieven in onze restaurants geïmplementeerd.

Het team

Ons team wordt gedreven door het gedeelde verlangen om van elke maaltijd in ons restaurant een onvergetelijke ervaring te maken, en het is deze passie die ons onderscheidt.

Ons menu

De grootste selectie Savoyaardse kazen in Parijs.

Persberichtgeving

5 restaurants voor raclette en fondue in Brussel

Dit restaurant is een Frans concept dat in 2017 in de Europese hoofdstad ...

Dit restaurant serveert raclettes en fondues met truffels!

Les Fondus de la Raclette, genesteld op de Place de la Vieille Halle aux Blés, in het hart van de hoofdstad. Hier, in deze gezellige omgeving ...

10 restaurants voor raclette en fondue in België

"Les Fondus de la Raclette" nodigt u uit om te genieten van een heerlijke maaltijd van vleeswaren en gesmolten kaas ...
nl_BEDutch